Producten voor versnijding

De producten die onze klanten ons aanleveren – of die wij zelf inkopen – om te versnijden en aansluitend te verpakken, lopen zeer uiteen qua type en herkomst.

  • rauwe ham: Ardennerham, Cobourg, Prosciutto Crudo, Serrano, Pata Negra-ham, Zwartewoudham...
  • gedroogde worsten en salami’s: Gaumais, Ardense ‘pur porc’-worsten, Milano, Napoli, Chorizo, Rosette, salami met of zonder knoflook, pepersalami...
  • andere gedroogde of gezouten producten: gerookt of gezouten spek, Yorkfilet, Pancetta, Bresaola, Lomo, struisvogelfilet...
  • gekookte ham: Superieur-ham, Meesterlyck-ham, beenham, ovengebakken ham ...
  • gekookte worst: hespenworst, kippenworst, Mortadella, Rostino, ...
  • andere bereide producten: vleesbrood, hoofdkaas (zult) en kalfskop, gekookte bacon...

Wekelijks versnijden wij meer dan 75 verschillende producten.