Infrastructuur

Onze fabriek beschikt over zes moderne snij- en verpakkingslijnen, goed voor verwerkingscapaciteit van 3.200 ton op jaarbasis. Mede door toedoen van onze BRC-certificatie is onze onderneming zodanig georganiseerd dat wij in staat zijn de producten van onze klanten van een aanzienlijke meerwaarde te voorzien.

De fabriek omvat 4 productiezones:

  • receptiezone: ontvangst, opslag en voorbereiding van grondstoffen en onversneden vleesproducten
  • cleanroom: de steriele ruimte voor versnijding en primaire verpakking
  • verpakkingszone: de ruimte waar de versneden vleeswaren in dozen of herbruikbare kratten worden verpakt
  • expeditie: opslag en expeditie van de versneden producten

De cleanroom (2 zones) is het hart van onze fabriek. Het betreft een streng hygiënische zone van 1000 m² waarin het versnijden en de primaire verpakking van de vleeswaren plaats heeft. De lucht wordt er gefilterd, gekoeld en gedroogd, en zowel het personeel als de te versnijden vleeswaren hebben alleen met inachtneming van strikte hygiënevoorschriften toegang tot deze steriele ruimte.